Salut!

Daca iti pui intrebarea ce reprezinta mai exact un program de antrenament personalizat, raspunsul este simplu: este  modalitatea prin care te poti antrena folosindu-te de cunostintele mele despre sport si miscare acumulate in peste 15 ani de activitate sportiva, de oriunde te-ai afla! Apelezi la un astfel de program daca doresti sa lucrezi singur, in sala pe care o preferi, dar avand acest ghid important, potrivit tie, si cu informatii detaliate despre executia corecta a fiecarui exercitiu recomandat.

In privinta unui plan de alimentatie adaptat tie: alimentatia este un domeniu foarte vast ce implica multiple cunostinte si care, totodata, reprezinta un subiect sensibil pentru multe persoane. Te-ai intrebat vreodata de ce mananci? Sau ce reprezinta de fapt mancarea, alimentele, cum si de ce le mancam si cum le combinam sau ce ar trebui sa facem pentru a fi activi si eficienti in toate activitatile pe care le desfasuram. Sau de ce alimentele pe care le consumi tu nu iti fac bine, dar prietenii tai nu au absolut nimic daca mananca acelasi lucru. Asta pentru ca suntem diferiti si e nevoie sa stii ce ti se potriveste tie si stilului tau de viata.

Solutia pe care ti-o propun pe parte de alimentatie este una analitica si se bazeaza pe particularitatile tale. La baza realizarii planului alimentar sta un jurnal de alimentatie tinut de tine pe 7-10 zile (ca sa vedem cum mananci in prezent si ce trebuie imbunatatit), alaturi de o serie de informatii necesare care te reprezinta.  Planul de alimentar se face pe o perioada de minim o luna, pentru ca si corpul tau sa inteleaga ceva din asta. 🙂

Pe scurt: te pot ajuta cu plan de antrenament personalizat + plan alimentar pe durata programului de antrenament, ambele adecvate tie. Poti opta si doar pentru unul dintre ele, desi este recomandat si cunoscut faptul ca un antrenament bun fara o alimentatie potrivita nu este la fel de eficient.

Daca ai intrebari sau esti interesat de schimbarea ta printr-un plan potrivit stilului tau, scrie-mi AICI

Bogdan