Ofera un voucher cu invitatie la miscare

Daca stii pe cineva care crezi ca s-ar bucura sa aiba acces la un program complex de antrenament, cu plan de nutritie inclus sau, poate, pur si simplu vrei tu sa-i faci o astfel de surpriza si sa va antrenati impreuna, acum ai posibilitatea sa oferi un Voucher Cadou pentru programul Team Spirit Training. 

Este alegerea perfecta fie pentru cei care doresc sa faca miscare intr-un mod organizat, profesionist, intr-un program integrat si complet, dar si pentru acel prieten pe care il auzi mereu ca „de luni” se apuca de sport – cadoul de la tine il poate motiva sa inceapa.

 

Marele avantaj al voucher-ului: chiar daca tu il cumperi acum, el are valabilitate nelimitata, deci persoana care il primeste poate incepe antrenamentele oricand doreste.

Totusi, daca persoana careia tu ai vrut sa ii faci aceasta bucurie, nu incepe antrenamentele intr-un interval de 3 luni de la achizitia voucherului, ai garantia ca noi iti dam banii inapoi.

Valoare Voucher: 1500 Lei / 3 luni

Ce trebuie sa faci?

Soliciti voucherul completand datele  mai jos, faci plata lui pe baza informatiilor primite pe email, iar in momentul in care avem confirmarea platii, primesti imediat voucherul pe email.

Programul Team Spirit Training este un program integrat de antrenament de grup, gandit diferit de cele existente pe piata. Obtii rezultate reale in cele 3 luni, cu exercitii adaptate nivelului fiecaruia si plan de alimentatie personalizat. 
Locatie: Lotus Club Padesu – Str Padesu nr 2, Bucuresti –  in apropiere de metrou Eroii Revolutiei. 
Mai multe detalii despre conceptul Team Spirit Training poti citi AICI